Vă informăm că în perioada 15-30.12.2014 PERGAM efectuează repartiția remunerațiilor colectate din cablu și copie privată în perioada iunie-noiembrie 2014.

Sumele de plată către membri sub 50 lei, rezultate din efectuarea repartiției, sunt reportate pentru repartițiile viitoare.

Plata va continua și în perioada următoare în funcție de disponibilitatea membrilor PERGAM, de perioada sărbătorilor de iarnă și a concediilor.

Pentru membrii care au optat pentru plata prin bancă, remunerațiile vor fi virate în contul indicat.

Pentru membrii care au optat pentru plata prin casierie, aceștia sunt rugați să se prezinte la sediul PERGAM pentru ridicarea remunerațiilor, cu o programare în prealabil la numărul de telefon : 0733.943.602 sau la următoarele adrese de e-mail: repertoriu@pergam.ro sau office@pergam.ro , în care să ne comunicați și intervalul orar la care veți veni la sediul PERGAM, pentru a evita aglomerarea plății sumelor.

În situația, în care totuși doriți efectuarea plății, într-un cont bancar și nu ne-ați comunicat până în prezent un număr de cont, vă rugăm să ne comunicați contul în care să vă fie virată remunerația aferentă.

 

Precizăm faptul că suma repartizată membrilor PERGAM este în cuantum total brut de 88.838,11 lei (impozabilă), fiind repartizată pentru un număr de 376 membri și un număr de 3.934 cărți, respectiv 12.584 articole.